dinsdag 6 september 2011

Hondenliefhebbers?

Er zijn van die dagen .... ik wilde dit berichtje eerst niet plaatsen, maar ik vind het zo ongelooflijk stom, zo gemeen, zo zo zo ... dit zijn de dingen waar ik echt heel boos om wordt.

Niks om je druk te maken, geen windhoos, geen watersnood, geen aardbeving, geen armoede, droogte of hongersnood, nee, gewoon een mooie zonnige dag waarop je met je honden naar een show gaat. Je sluit de honden lekker op in je auto en wandel met je handen in je zakken en je verstand op nul lekker de koelte in van de hal waar de shows zijn. Misschien drink je een koel biertje, of wat frisdrank, misschien gezellig met je koters of je vrouw rondlopend. Mevrouw is vast ook een hondenliefhebber. Kortom, een tof daagje uit.


In Engeland loopt er controle rond op parkeerterreinen waar "fairs" en "dogshows" worden gehouden, want ook daar schijnen ze geen verstand te hebben als de zon schijnt.

Zoals je ziet is het krantenberichtje nat geweest, kwam door de regen, maar het zouden tranen kunnen zijn geweest van alle hondenliefhebbers die wel verstand hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten